Hrvatski košarkaški klub Zrinjski nastavalja  sa projektom predstavljanja mladih košarkaških nada kluba koji će za zadatak imati predstaviti mlade košarkaše široj javnosti.

– Za početak predstavi se čitateljima ?

Zovem se Dario Obradović, učenik četvrtog razreda srednje Medicinske škole Sestre milosrdnice u Mostaru.

– Koliko se dugo baviš košarkom?

Košarkom se bavim još od malena , dakle negdje oko 10 godina.igram poziciju play – odnosno razigravač.

– Dali imaš nekog svog uzora od poznatih igrača?

Uzor u košarci ili bolje rečeno uzori su vrhunski sportaši NBA i Europe. Jedan od njih je Dimitris Diamantidis zbog kojeg sam i krenuo pratiti košarku i trenirati a i igra u klubu gdje bih volio i zaigrati.

– Koliko tjedno treniras i dali je teško uskladiti školu sa obavezama u klubu?

Tjedno imamo minimalno 10 treninga i veoma je teško i iscrpljujuće uskladit sa školom. A budući da moji profesori imaju razumjevanje za moje sportske aktivnosti te mi izlaze u susret, neizmjerno sam im zahvalan.

– Imaš li zacrtane neke ciljeve u sportu?

Naravno, svaki sportaš ima svoj cilj, pa tako i ja da se razvijem u vrhunskog igrača u matičnom klubu i zaigrati u nekoj od elitnih liga.

– Kako si zadovoljan radom trenera i uvjetima?

Moji treneri se profesionalno odnose prema poslu i igračima, daju sve od sebe onima koji žele napredovati. Po pitanju uvjeta treniranja djelomično sam zadovoljan jer uvjeti mogu bit puno bolji,Pozitivno .je što tjedno imamo puno treninga pa se tako možemo kvalitetno razvijati.

– Kako komentiraš igre prvog tima?

Igrači prvog tima su pravi profesionalci sto dokazuju i rezultati ovogodišnje lige jer su u vrhu tablice.

– Za kraj poruka čitateljima?

U sportu baš kao i u životu treba slijediti svoje ciljeve i snove. Voditi se izrekom :“Svi vaši snovi mogu postati stvarnost – ako imate hrabrosti slijediti ih“