Nakon izuzetno jake sezone te rezimea nakon iste možemo slobodno reći da je iza naših košarkaša je vrlo uspješna sezona. Završili smo na trećem mjestu, a nastupili smo i na završnom turniru Kup-a Bosne i Hercegovine.

Od srijede naši igrači te stručni stožer su na zasluženom odmoru, te tom prilikom porazgovarali smo sa trenerom Vlašićem.

“Jučer smo završili tzv. prijelazni period u kojem smo radiili sa mlađim igračima iz kluba, gdje je se najvise bazirao rad na individualnoj tehnici i taktici odnosno korekciji tehnike i usvajanju novih znanja, te razvoju motorickih sposobnosti. Tijekom ovog perioda radio se selekcijski kriterij za ulazak u prvu momačd.” kazao je Vlašić

Unatoč visokoj temperaturi zraka koja je zadnjih 15-ak dana stvarala popriličan problem u dvorani na Bijelom Brijegu, uspjelo se finalizirati i ostvariti planirano. Ekipa je uz fantastične uvjete za rad koristila fitness centar City, gdje se rad odvijao pod kontrolom glavnog trenera Vlašića te pomoćnika Tihomira Mustapića i doktora košarke Mirana Pehara te uz asistenciju fizioterapeuta Lea Vidovića.

Ali Demić nakon više od pola godine izbivanja sa terena priključio se treninzima prve momčadi.

“U radu nam se pridružio Ali Demić koji je nakon operacije koljena velikom upornošću i kvalitetnim radom već polako počeo i sa košarkaškim vježbama, radu sa loptom i očekujem da će do početka priprema biti na raspolaganju pod punim intezitetom. Od ostalih igrača tu su Danijel i Mateo Zovko, Mario Petrić, Dario Obradović, Ivan Kuzman, Marin Gilja, Ivan Barać, Josip Golemac, Stipe Planinić, te do polaska u kadetsku reorezentaciju BiH Karlo Zelenika te povremeno Karlo Mustapić!” dodao je Hrvoje Vlašić

Pred kraj ovog ljetnog dijela na probu je stigao i Ivan Miličević

“Na probi nam je bio Ivan Miličević iz Kiseljaka, koji je zadnjih nekoliko sezona proveo u Kvarneru iz Rijeke. Pokazao je vrlo korektno košarkaško znanje tako da bih ga želio kao trener uvrstit u konkurenciju za sljedeću sezonu! Ali više o svemu ćemo znati za nekoliko dana” zaključio je razgovor Hrvoje Vlašić.