U petak u 18 sati u dvorani Pecara igra se finalni susret Kupa KS Herceg-Bosne između Širokog i Zrinjskog.

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski
“Kup utakmice su drugačijeg karaktera nego prvenstvene, imaju jedan poseban naboj. Mi idemo u Široki, ekipi koja ima kvalitetu, mladost i dobru selekciju. Možda su neke utakmice u Ligi izgubili koje nisu trebali, mislim da oni stvarno imaju kvalitetu. Sutra moramo dati svoj maksimum ukoliko im želimo zaprijetiti. Maksimalno odrađivati poslove u igri, držati razinu energije koja će biti potrebna, jer sa Širokim na Pecari je uvijek teško igrati, čeka nas izuzetno težak posao s obzirom na umor i stalno igranje koje nam odnosi energiju i koliko ćemo imati svježine o tome će ovisiti utakmica”

Mario Petrić, košarkaš HKK Zrinjski
“U finalu nema izrazitog favorita, obje ekipe su u pobjedničkom nizu. Široki je nakon promjene trenera ostvario tri pobjede. Mi sutra moramo nametnuti svoj ritam u obrani, ali mislim da će biti teško. Igramo u ritmu srijeda-subota, i to je uzelo danak na svježini. No, mislim da sutra nema izlika i nadam se pobjedi iako će biti veoma teško”

Utakmica između HKK Široki i HKK Zrinjski se igra u petak od 18sati uz izravan prijenosa na NAŠA TV. Pobjednik susreta izborit će nastup na Final Fouru Kupa BiH.