U prostorijama sportskog kompleksa ‘Arena Sport centar’ u Mostaru potpisan je ugovor o sportskoj suradnji između Hrvatskog košarkaškog kluba Zrinjski i Univerzalne sportske škole ‘Sport talent’.

Ugovor su potpisali predsjednik HKK Zrinjski Dalibor Miloš i direktor Univerzalne sportske škole Sport talent Mario Glibić.

”Ugovorom je predviđeno povećavanje broja djece koja će trenirati i kvaliteta treniranja mladih igrača koji dolaze do prvoga tima košarkaškoga kluba Zrinjski”, kazao je Miloš.

Ocjenjujući kako je ovo uspješan i dobar potez za klub, direktor “Sport talenta” Mario Glibić kazao je kako je svrha današnjega potpisivanja suradnje da se košarka u Mostaru podigne na veću razinu.

Istaknuo je kako su dobivanjem dvorane na korištenje u sportskom kompleksu ‘Arena sport centar’ osigurali vrhunske uvjete za djecu.

‘Djeca Omladinskog pogona Zrinjskog i Univerzalne sportske škole trenirati će zajedno, a cilj je napraviti selekciju koja će predstavljati HKK Zrinjski i Sport talent u Ligi koja će se igrati”, dodao je Glibić.