HKK Zrinjski sa ciljem unapređenja omladinskog pogona sutra (petak) će obaviti potpisivanja Ugovora o sportskom usavršavanju sa devet(9) igrača iz Omladinskog pogona.
Cilj HKK ZRINJSKI  je nastaviti raditi i posvetiti pažnju radu s mlađim kategorijama i školovanju domaćeg trenerskog i sudačkog kadra jer želimo da se  u Mostaru  u budućnosti  stvori jaka košarkaška sredina i jednog dana prvoligaš isključivo s dečkima poniklim iz našeg kluba.
Prvotni cilj kluba se i ostvario te se redovito u Prvenstvima i Kup natjecanjima natječu juniori, kadeti i mlađi kadeti. U konkurenciji sa mlađim uzrastima prvoligaških klubova HZ-HB naši igrači već postižu zapažene rezultate .
U klubu trenutno aktivno trenira 200 igrača u dobi od 7 do 21 godine s kojima rade sedam  trenera u dobnim kategorijama od škole košarke, predkadeta,  kadeta do juniora i naravno seniora.
Osigurali smo kvalitetno i stručno vodstvo koji aktivno rade s njima, educiraju ih, podučavaju sportskom ponašanju te redovito prisustvuju turnirima, državnim i gradskim natjecanjima.
Potpisivanje ugovora će se upriličiti u prostorijama soprtskog saveza Grada Mostara(Ante Starčevića 34) sa početkom u 12.00h, a na potpisivanju osim igrača i roditelja ispred HKK Zrinjski biti Predsjednik kluba Dalibor Miloš i sportski direktor Vedran Odak. 
logo zrinjska copy