Pred košarkašima Zrinjskog je novi susret u ABA ligi 2. Već u srijedu ih očekuje susret 5.kola u kojem gostujemo u Čačku kod ekipe Borca.

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski Mostar
“Imamo iznimno teško gostovanje kod jedne rutinirane momčadi koja igra dobru košarku, naročito kod kuće. Momčad sastavljena od nekoliko vrlo iskusnih igrača koji su igrali praktički na svim nivoima. Prvenstveno tu mislim na Marka Marinovića i naročito ta vanjska linija koja je dominantna uključujući Todorovića koji je već jednom bio MVP kola. Momčad koja igra dosta brzo i primarno moramo zaustaviti njihovu tranziciju i šut za tri poena. Ako niste na trkačkoj razini s njima i u toj brzini reakcije kakvu oni imaju, može biti velikih problema. Moramo odgovoriti energijom, trkom i kontrolom skoka što je više moguće. Mi smo imali crne rupe na ovim utakmicama koje smo igrali u gostima, no ako želimo biti s njima u nekom egalu, moramo smanjiti te periode kada nemamo ideju i kada ne branimo dobro. Borac je u Čačku favorit, a mi idemo dati sve od sebe i pokušati odigrati što bolju utakmicu, smanjiti te rupe i produžit dobru igru. Bitne su nam ove utakmice s jakim protivnicima iz razloga da vidimo na kojoj smo mi razini”

Marko Ljujić, košarkaš HKK Zrinjski Mostar
“Momčad Borca je veoma nezgodna i kvalitetna momčad pogotovo na domaćem terenu. No, to ne znači da ćemo mi otići tamo s bijelom zastavom. Nadam se kako ćemo iskoristiti njihove slabosti i riješiti utakmicu u našu korist. Imamo malo problema s rasporedom igramo sa Studentom u Kupu HercegBosne, u srijedu već sa Borcem u Čačku, ali spremali smo se za to, znali smo što nas čeka i spremni putujemo nadajući se najboljem ishodu”