U 3.kolu ABA Lige 2 pred košarkašima Zrinjskog je gostovanje kod Krke u Novom Mestu.

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski Mostar
“Krka je momčad koja se sklapala u hodu, doveli su dva igrača u posljednjem trenutku. Momčad koja ima dobar roster, igrače koji su iskusni i nastupali su u ABA ligi. Mi kao uvijek poštujemo to, međutim ali nigdje ne idemo s bijelom zastavom. U ekipi Krke izdvojio bih Dimeca koji je bio član reprezentacije koja je osvojila Europsko prvenstvo. Zatim je tu Maj Kovačević, zatim Marineli.
Jedna dosta ozbiljna momčad. Međutim imaju dosta problema, u subotu su u prvenstvu izgubili od Rogaške. Idemo u Sloveniji pružiti svoj maksimum. Stanje u ekipi je dobro, vratio se Demić, tako da smo kompletni i idemo odigrati jednu dobru utakmicu”
Marko Šutalo, igrač HKK Zrinjski Mostar
“Očekuje nas teško gostovanje. Krka je posljednjih godina bila stalni sudionik ABA lige, i sigurno im je jedan od prioriteta da se vrate u Prvu ABA ligu. Mi smo u dobrom ritmu, što se tiče energije, agresivnosti i smatram da trebamo tako nastaviti. Ako nastavimo s tom količinom energije i agresivnosti u obrani i napadu, onda imamo dobru šansu da pobijedimo u Novom Mestu, što bi za nas bio odličan rezultat”